שפמנון באפלו
שפמנון באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך פילה שפמנון, ביצים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו רצועות שפמנון בסגנון באפלו עם רוטב ראנץ, כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני, ו קציצות באפלו-באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים.
להקציף יחד ביצים ורוטב חם.
חותכים פילה לחתיכות 2 אינץ'; לטבול בתערובת ביצה, לדלות בתערובת ארוחה קרקר.
לבשל דגים, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 דקה מכל הצדדים או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר.
מניחים דגים על מתלה תיל במחבת ג ' לי רול, ולהתחמם בתנור 200.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.