שפמנון בסגנון דרומי מטוגן במחבת
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שפמנון בסגנון דרומי מטוגן במחבת יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך קמח תירס, פילה שפמנון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: תנור בסגנון דרומי-שפמנון מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן.
הוראות
עבודה עם 1 חתיכת דגים בכל פעם, להסיר מתערובת חלב חמאה, לנער את כל עודף, לדלות בתערובת קמח למעיל.
העברה לצלחת ולחזור על תהליך עם פילה הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.