קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל

שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל
שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 854 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, חמוצים, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו שפמנון פקאן עם רוטב לימון, פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את כל אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ארומטי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
העברה לצלחת ולתת cool.In מעבד מזון, דופק 1 כוס של פקאן מקורר רק עד שהם דומים ארוחה גסה. לא overprocess.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הסר את כל אבל 1/4 כוס של ארוחת פקאן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
5
מוסיפים את המיונז, שאלוט, בננה צ ' ילי, חמוצים להתענג, שמיר, מיץ לימון, מלח ופלפל למעבד המזון. דופק עד מעורבב היטב אבל עדיין קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
העברה לקערה הגשה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. יש לשטוף את פילה דגים להתייבש עם מגבות נייר. בקערה רדודה, להקציף יחד את חלב החמאה, ביצים טבסקו. בקערה רדודה נוספת, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, ארוחת פקאן שמורה, מלח ופלפל. לטבול כל פילה לתערובת החמאה, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת הקמח, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגיםפילה דגים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים על אפייה מוכנה sheet.In מחבת מטגנים גדולה, כבדה או מטגן עמוק, יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' וחום עד 182° על מדחום עמוק טיגון. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את הפילה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ואטום לאורך כל, כ 3 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם עד שכל הפילה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הפילה ללוחות בודדים מחוממים.
9
מקשטים עם פלחי לימון וחצאי פקאן. תעביר את הרוטב הצונן ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.