קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל

שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל
שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 854 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, חמוצים, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו שפמנון פקאן עם רוטב לימון, פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את כל אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ארומטי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
העברה לצלחת ולתת cool.In מעבד מזון, דופק 1 כוס של פקאן מקורר רק עד שהם דומים ארוחה גסה. לא overprocess.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הסר את כל אבל 1/4 כוס של ארוחת פקאן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מוסיפים את המיונז, שאלוט, בננה צ ' ילי, חמוצים להתענג, שמיר, מיץ לימון, מלח ופלפל למעבד המזון. דופק עד מעורבב היטב אבל עדיין קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
העברה לקערה הגשה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. יש לשטוף את פילה דגים להתייבש עם מגבות נייר. בקערה רדודה, להקציף יחד את חלב החמאה, ביצים טבסקו. בקערה רדודה נוספת, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, ארוחת פקאן שמורה, מלח ופלפל. לטבול כל פילה לתערובת החמאה, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת הקמח, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה דגיםפילה דגים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים על אפייה מוכנה sheet.In מחבת מטגנים גדולה, כבדה או מטגן עמוק, יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' וחום עד 182° על מדחום עמוק טיגון. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את הפילה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ואטום לאורך כל, כ 3 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם עד שכל הפילה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מעבירים את הפילה ללוחות בודדים מחוממים.
9
מקשטים עם פלחי לימון וחצאי פקאן. תעביר את הרוטב הצונן ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.