שפמנון פרמזן
שפמנון פרמזן דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 1695 קלוריות, 178 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם, שפמנון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון פרמזן, שפמנון פרמזן, ו שפמנון פרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 400*.יש לשטוף פילה להתייבש.
מערבבים ביצים וחלב בקערה קטנה.
מערבבים את שאר החומרים בקערה אחרת.לטבול פילה לתוך תערובת ביצים, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור לחם, ציפוי שווה.
מקום פילה, מעוגל בצד למעלה, על תבנית אפייה משומנת.ריסוס פילה קל עם ספריי בישול לא מקל ואופים, חשוף, במשך כ 15 דקות, או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.