שקדים-עוגיות גלידה חמאה
עוגיות שקדים-עוגיות גלידה חמאה עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, חמאה, עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי עוגת שקדים עם גבינת שמנת, עוגת שמנת חמוצה שקדים לבנה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שקדים לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוסות אפייה רדיד אלומיניום במחבת מאפין 12 כוס משומנת קלות, מעיל עם ספריי בישול.
לעבד עוגיות במעבד מזון 30 שניות או עד הקרקע דק. (תשואה צריכה להיות שווה על 1 1/2 כוסות.)
העברה לקערה בינונית. לעבד 1 סוכריות כוס 30 שניות או עד הקרקע דק. מערבבים סוכריות טחון וחמאה לתוך עוגיות קרקע עד בשילוב. מחלקים פירור תערובת בין כוסות מוכנות, לחיצה בחוזקה על החלק התחתון ושני שלישים למעלה הצדדים של כל כוס. להקפיא 30 דקות.
במהלך 10 הדקות האחרונות של הקפאה, בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים גלידה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה. הכה במהירות נמוכה, באמצעות מצורף משוט, 5 עד 10 שניות או עד פשוט חלקה מספיק כדי להפיץ.
כפית גלידה לתוך קרום, מילוי מלא לחלוטין. להקפיא 1 שעה. Dollop כל אחד עם כ 2 כף. ציפוי מוקצף, העליון עם הנותרים 1/2 כוס סוכריות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.