שקיות אגס שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 1199 קלוריות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, אגוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שקיות פיצה, שקיות פירות אבן, ו הפוך שקיות פירות וירקות משלך.
הוראות
לקלף את האגסים, באמצעות baller מלון או סכין קילוף, הליבה מלמטה, משאיר את הגבעולים ללא פגע.
מערבבים את היין, 3 כוסות מים, סוכר, דובדבנים יבשים, מקל קינמון והל בסיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את האגסים (להוסיף יותר מים כדי להטביע את האגסים, במידת הצורך). Poach עד מכרז, כ -10 דקות.
הסר מהחום; תן לאגסים להתקרר בנוזל. (כדי להפוך את יום קדימה, להעביר את האגסים והנוזל למכולה, לכסות ולקרר.)
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את השוקולד, אגוזי מלך, 1 כף חמאה מומסת וקמצוץ כל סוכר ומלח בקערה.
הסר את האגסים מהנוזל ודברים עם חלק מתערובת השוקולד. מבשלים את הנוזל הלא חוקי מעל חום בינוני גבוה עד סירופי, 20 עד 25 דקות.
לפרוס 1 גיליון של פילו, מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים סוכר. חזור על שכבות עוד 2 פעמים.
חותכים את הבצק במחצית לרוחב. כפית את תערובת השוקולד הנותרת במרכז כל חתיכה ומעלה עם אגסים, גזע בצד למעלה. משוך את הפינות של פילו להיפגש בגזע האגס; לצבוט ולסובב את פילו העודף.
מברשת עם חמאה ומפזרים סוכר.
מעבירים את שקיות לתבנית אפייה ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.