שרי עוף
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית נסו עוף שרי, עוף ברוטב שרי-סויה, ו עוף שרי חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפיית זכוכית בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים יחד את המרק, מיונז, שרי ואגוז מוסקט.
שכבת מחצית השעועית הירוקה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מורחים עם חצי מהעוף, חצי מהרוטב, וחצי מגבינת הפרמזן; ואז חוזרים על השכבות.
מפזרים את החלק העליון עם קצת פפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת פרמזן הפך חום זהוב, ואת התבשיל חם, 45 עד 60 דקות.