קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

שרי קרינגל

שרי קרינגל
דובדבן קרינגל הוא מאכל שמגיש 48. מנה אחת מכילה 124 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חלב חם, קמח לחם, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: קרינגל דנית מסורתית - מדנמרק , קרינגל דנית ועוגיות קרינגל מולסה .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים בחלב חם. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך בחמאה ולקצר עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להוסיף ביצים; מקציפים לבצק רך מאוד (לא ללוש). מכסים ומכניסים למקרר ל-8 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
הופכים בצק על משטח מקומח קלות; לחלק לרביעיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים כל חלק ל-14 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן; מורחים מלית פאי דובדבנים לאורך השליש המרכזי של כל מלבן. מתחילים בצד ארוך, מקפלים שליש מהבצק על המילוי; לקפל את השליש השני מעל; לצבוט כדי לאטום. צבוט קצוות והכנס מתחת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.
9
בקערה קטנה, מערבבים סוכר של קונדיטורים ומספיק חלב כדי להשיג את העקביות הרצויה; לטפטף על קרינגלס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך