דובדבן קרינגל הוא מאכל שמגיש 48. מנה אחת מכילה 124 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חלב חם, קמח לחם, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: קרינגל דנית מסורתית - מדנמרק , קרינגל דנית ועוגיות קרינגל מולסה .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים בחלב חם. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך בחמאה ולקצר עד לקבלת פירורים.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להוסיף ביצים; מקציפים לבצק רך מאוד (לא ללוש). מכסים ומכניסים למקרר ל-8 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
הופכים בצק על משטח מקומח קלות; לחלק לרביעיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים כל חלק ל-14 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן; מורחים מלית פאי דובדבנים לאורך השליש המרכזי של כל מלבן. מתחילים בצד ארוך, מקפלים שליש מהבצק על המילוי; לקפל את השליש השני מעל; לצבוט כדי לאטום. צבוט קצוות והכנס מתחת.