שרימפ פקאן קריאולי
שרימפ פקאן קריאולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 801 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, פקאן, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שרימפס קריאולי, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. מסדרים את השרימפס בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים את ההתלהבות מעל השרימפס וממשיכים לאפות עד שהגלידה למגע, כ-5 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לחסילון להתקרר לחלוטין, כ -10 דקות.
להעביר את השרימפס ואת גרידת קפה או מטחנת תבלינים לטחון עד צורות אבקה בסדר. (שמור את תבנית האפייה - אתה לא צריך לשטוף אותו.)
להעביר את האבקה לקערה קטנה, להוסיף את התיבול קריאולי, ומערבבים לשלב; להפריש.להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204° ולשמור את המדף באמצע.
מניחים את האגוזים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד האגוזים מצופים באופן שווה.
מעבירים לתבנית האפייה השמורה ומפיצים את האגוזים לשכבה זוגית. (שמור את הקערה-אין צורך לשטוף.) צלוי, תוך ערבוב באמצע, עד האגוזים הם השחמה קלוי, על 10 עד 15 דקות בסך הכל.מיד להעביר את האגוזים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה שוב-אין צורך לשטוף.)
מוסיפים את אבקת שרימפס קריאולית ומערבבים באופן שווה מעיל האגוזים.החזירו את האגוזים המצופים לתבנית האפייה השמורה והתפשטו לשכבה זוגית.
בואו להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.