שרימפס אלפרדו פרימוורה
שרימפס אלפרדו Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 498 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 488 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, מים, פסטת עניבת פרפר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה פרימוורן אלפרדו, פסטה פרימוורן אלפרדו, ו אלפרדו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים באפונה; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מים; מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד אפונה מכרז ומים התאדו.
הוסף שרימפס; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מערבבים ברוטב אלפרדו ופסטה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב.