שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות
שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 864 אוהדים. אם יש לך שמן זית, מלח, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות, אורזו אפוי עם שרימפס, רוטב עגבניות ופטה, ו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה, חסינת תנור על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.3
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומניחים להתבשל במשך 5-10 דקות, עד שהמיצים מתעבים קצת.4
הסר מהחום. מערבבים את עשבי תיבול, שרימפס, גבינת פטה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים מחבת בתנור ואופים, חשופים, עד שרימפס מבושלים דרך, על 10-12 דקות.
מגישים עם לחם צרפתי פריך או איטלקי כיכר, פסטה, או אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.