שרימפס אפוי עם עגבניות
אם יש לך פלפל, שמן צמחי, צ'ילי חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, דגים אפויים עם עגבניות וטומטילו בחבילות נייר, גוואקמולי עם טומטילוס, ו עגבניות ירוקות מטוגנות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמן חום במחבת תשתמש לאפייה.
מוסיפים את הבצלים ואת jalapeos, לבשל במשך 5 דקות על בינוני גבוה עד הבצל מתחיל חום.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.2
מוסיפים את tomatillos, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 10 דקות, עד tomatillos מבושלים דרך, אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם.
מפזרים מלח על tomatillos כפי שהם מבשלים.3
מוסיפים מיץ צדפות: אם משתמשים במיץ צדפות, מוסיפים למחבת, מגבירים את החום ומפחיתים בחצי. אם משתמשים במים, פשוט להוסיף את 1/4 כוס מים מבלי להפחית.4
תוסיף את הגבינה והשרימפס. מבשלים בתנור שחומם מראש 218° במשך 10 דקות. 5
הסר את התבנית מהתנור. אם באמצעות מחבת עם ידית, כגון מחבת ברזל יצוק, אני ממליץ לקרר את הידית בקרח לבטיחות; זה כל כך קל לשכוח כי המחבת פשוט יצאה מהתנור, ואתה תופס את הידית החמה בטעות.ממש לפני ההגשה, מערבבים בכוסברה ומפזרים מיץ ליים ופלפל שחור טחון טרי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.