שרימפ דה ז'ונגה הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 856 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. אם יש לך עלי קורנית, פטרוזיליה עם עלים שטוחים, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו שרימפס, לובסטר דה Jonghe, ו שרימפס בגריל עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-עליון וחמם מראש תנור ל-350 ° F. גריז קל בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. סדר שרימפס באופן שווה על פני הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שרי, חמאה, שום, פטרוזיליה, טימין, בצל, פירורי לחם וקיין בקערה של מעבד מזון. מתבלים עם מלח ופלפל ודופק לשלב עד שהוא הופך לתערובת דמוית הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מורחים באופן שווה על שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מעבירים לתנור ואופים עד שהחסילון הוא מוצק וכבר לא שקוף, ופירורי לחם הם חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.