שרימפס בגריל מעושן עם רוטב מארי רוז
שרימפס בגריל מעושן עם רוטב מארי רוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, ברנדי, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: רוטב מארי רוז, רוטב מארי רוז, ו רוטב מארי רוז.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). בינתיים, להרכיב את השרימפס.
לטאטא את השמן הנמדד, פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את השרימפס וזורקים לשלב.שיפוד כל שרימפס דרך הן הזנב ואת קצה הראש, משאיר על 1/4 אינץ ' של מקום בין כל שרימפס.
מניחים את השיפודים על תבנית אפייה.מסדרים את השיפודים בשכבה אחת על הגריל מבלי לגעת. סגור את הגריל ומבשל עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 4 דקות. להעיף את שיפודים, לסגור את הגריל, ומבשלים עד השרימפס הם רק המשרד, על 1 דקה יותר.
מעבירים את השיפודים לתבנית אפייה נקייה.
מגישים את השרימפס עם הרוטב בצד לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.