שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, שרימפס, חומץ יין שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שרימפס בגריל של אבא עם מנגו ופפאיה, שרימפס בגריל עם פפאיאן ירוק וסלט מנגו, ו שרימפס בגריל & מתכון סלט ירוק חרדל.
הוראות
1
התחל גריל פחם או גז או broiler; ודא האש היא חמה מאוד, ולהתאים את המתלה כך שהוא קרוב למקור החום ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
2
בינתיים, להפוך את חרדל פפאיה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אננס רגיל
3
לטאטא יחד את חרדל וחומץ בקערה קטנה עד אבקת החרדל הוא מומס; תן לשבת בזמן שאתה ממשיך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שים את הדבש בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד בועות הדבש, מתעבה, ומחשיך מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להפוך את החום בינוני ולהוסיף את פפאיה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מי פפאיה מתאדה ואת התערובת הופכת רגשני, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אננס רגיל
טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר מהחום ומערבבים מיד בתערובת החרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ומיץ ליים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מברישים את השרימפס בשמן, ואז מפזרים מלח וקיין. גריל במשך 2 או 3 דקות לכל צד, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
מגישים את השרימפס, מעוטר בכוסברה, עם חרדל פפאיה ופלחי ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אננס רגיל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.