קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס בגריל עם טרטר עגבניות צ'רוקי ו-Oxheart

שרימפס בגריל עם טרטר עגבניות צ'רוקי ו-Oxheart
אם יש לך בזיליקום בתוספת עלים נוספים, מלח גס כשר בתוספת, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טרטינות חזיר וגבינה עם סלט עגבניות סגול צ'ירוקי, טרטר עגבניות, ו שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את כל העגבניות לקוביות 1/3 אינץ'; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להוסיף 1 כפית פלר דה sel; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
3
בואו לעמוד 15 דקות.
4
להעביר עגבניות למסננת להגדיר מעל קערה גדולה; לתת לעמוד 45 דקות לנקז היטב, משליך לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להעביר עגבניות לקערה בינונית; מערבבים בזיליקום קצוץ, 1 כף שמן זית, שום, ושאלות. מתבלים עם פלר דה סאל ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
Fleur De SelFleur De Sel
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
קו שש 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג עם לעטוף פלסטיק, משאיר overhang ארוך. למלא כל ramekin עם תערובת עגבניות 1/2 כוס scant; לחץ כדי קומפקטי. כיסוי עם הבליטה פלסטיק, לחיצה בחוזקה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). פתח לעטוף פלסטיק על ramekins. הפוך 1 ramekin על כל אחד 6 צלחות, שחרור תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מברשת שרימפס עם שמן זית; מפזרים פלר דה sel ופלפל. שרימפס גריל, צד פגז למטה, 1 1/2 דקות. הפוך שרימפס מעל גריל רק עד אטום במרכז, על 1 1/2 דקות יותר. סדר 2 חצאי שרימפס על גבי עגבניות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
טפטוף שנותר 1 כף שמן זית על עגבניות, מקשטים עם עלי בזיליקום שלמים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'