שרימפס בגריל עם רוטב שוקו-Nib Romesco
המתכון שרימפס בגריל עם רוטב שוקו-Nib Romesco מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מיץ לימון, חומץ שרי, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס בגריל עם רוטב Romesco, שרימפס שום בגריל עם רוטב Romesco, ו שיפודי שרימפס בגריל עם Romesco.
הוראות
בכוס גדולה, רדודה או צלחת קרמיקה, מערבבים את הטקילה עם הסוכר.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
שים את השקדים ואת אגוזי לוז בצלחות עוגה נפרדות וצלי במשך 8 דקות, או עד ריחני.
מעבירים את אגוזי לוז חם למגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר את העורות.
בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות אגוזי לוז ושקדים.
צולים את הפלפל מעל להבת גז או מתחת לגריל, מסתובבים, עד שחרוכים בכל מקום.
מעבירים את הפלפל לקערה, מכסים בניילון נצמד ואדים במשך 5 דקות. מקלפים את הפלפל וזורקים את הגבעול והזרעים. מסננים כל מיצים שהצטברו לקערה. קוצצים בגסות את הפלפל ומעבירים אותו לקערה.
במעבד מזון, לשלב את השקדים, אגוזי לוז, פלפל קלוי, שפיץ קקאו, עגבניות, שום, חומץ, מאסה קרינה, מיץ לימון, מלח ופלפל אדום מרוסק. תהליך כדי להדביק בסדר. עם המכונה על, לאט להוסיף את שמן הזית כדי ליצור רוטב עבה. לגרד את רוטב romesco לתוך קערה ומתבלים עם מלח.
תדליק גריל. מתבלים את השרימפס במלח וגריל על אש חמה במשך כ 2 דקות לכל צד, או עד שרק בישל דרך.
מגישים שרימפס חם, עם רוטב romesco לצד לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו