המתכון שרימפס בגריל עם רוטב שוקו-Nib Romesco מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מיץ לימון, חומץ שרי, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס בגריל עם רוטב Romesco, שרימפס שום בגריל עם רוטב Romesco, ו שיפודי שרימפס בגריל עם Romesco.
הוראות
1
בכוס גדולה, רדודה או צלחת קרמיקה, מערבבים את הטקילה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שים את השקדים ואת אגוזי לוז בצלחות עוגה נפרדות וצלי במשך 8 דקות, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
מעבירים את אגוזי לוז חם למגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות אגוזי לוז ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
7
צולים את הפלפל מעל להבת גז או מתחת לגריל, מסתובבים, עד שחרוכים בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מעבירים את הפלפל לקערה, מכסים בניילון נצמד ואדים במשך 5 דקות. מקלפים את הפלפל וזורקים את הגבעול והזרעים. מסננים כל מיצים שהצטברו לקערה. קוצצים בגסות את הפלפל ומעבירים אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
במעבד מזון, לשלב את השקדים, אגוזי לוז, פלפל קלוי, שפיץ קקאו, עגבניות, שום, חומץ, מאסה קרינה, מיץ לימון, מלח ופלפל אדום מרוסק. תהליך כדי להדביק בסדר. עם המכונה על, לאט להוסיף את שמן הזית כדי ליצור רוטב עבה. לגרד את רוטב romesco לתוך קערה ומתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גויה סאזון
Coco Nibs
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סטייקים של ניו יורק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
תדליק גריל. מתבלים את השרימפס במלח וגריל על אש חמה במשך כ 2 דקות לכל צד, או עד שרק בישל דרך.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.