שרימפס בקארי עם בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו תוספות: בוטנים לקוקטייל, חלב, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו שרימפס בגריל עם כוסברה, לימון ובוטנים, שרימפס מקורר מיין עם כרוב & בוטנים, בסגנון וייטנאמי, ו Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מקציפים בקמח ואבקת קארי עד לקבלת חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל אדום מרוסק יבש. להגדיל את החום בינוני, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים שרימפס, מיץ לימון, ומלח. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.