קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס גריסים

שרימפס גריסים
שרימפס מתכון גריסים יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך סביב 50 דקות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 565 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, נקניק חריף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס גריסים, שרימפס גריסים, ו שרימפס גריסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הגריסים מניחים סיר של 3 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את קמח התירס. כאשר גריסים מתחילים בועה, להפוך את החום עד בינוני נמוך ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ. מניחים לבשל 10 עד 15 דקות, עד שהתערובת חלקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמנת והחמאה, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
להכנת השרימפס מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית ומצפים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל והשום; מטגנים 2 דקות לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שיש כמות לא מבוטלת של שומן במחבת והנקניקיה שחומה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת רוקס. שופכים לאט את ציר העוף וממשיכים לערבב כדי למנוע גושים. זורקים פנימה את עלה הדפנה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, מוסיפים את השרימפס. מבשלים את השרימפס בציר למשך 2 עד 3 דקות, עד שהם יציבים וורודים והרוטב חלק וסמיך. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והבצל הירוק. כף את הגריסים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את תערובת השרימפס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.