שרימפס גריסים
שרימפס מתכון גריסים יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך סביב 50 דקות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 565 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, נקניק חריף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס גריסים, שרימפס גריסים, ו שרימפס גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הגריסים מניחים סיר של 3 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את קמח התירס. כאשר גריסים מתחילים בועה, להפוך את החום עד בינוני נמוך ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ. מניחים לבשל 10 עד 15 דקות, עד שהתערובת חלקה וסמיכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמנת והחמאה, מתבלים במלח ופלפל.
להכנת השרימפס מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית ומצפים בשמן הזית.
מוסיפים את הבצל והשום; מטגנים 2 דקות לריכוך.
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שיש כמות לא מבוטלת של שומן במחבת והנקניקיה שחומה.
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת רוקס. שופכים לאט את ציר העוף וממשיכים לערבב כדי למנוע גושים. זורקים פנימה את עלה הדפנה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, מוסיפים את השרימפס. מבשלים את השרימפס בציר למשך 2 עד 3 דקות, עד שהם יציבים וורודים והרוטב חלק וסמיך. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והבצל הירוק. כף את הגריסים לקערת הגשה.
מוסיפים את תערובת השרימפס ומערבבים היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![לאבבלוק פינו גרי]()
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.