שרימפס ואורז מחבת
שרימפס מחבת ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שום, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אורז מחבת עם שרימפס ועוף, מחבת שרימפס ואורז איטלקית קלה, ו שרימפס מוקרם ואורז עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת ovenproof גדולה ומבשלים מעל חום בינוני עד פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר כדי לנקז.
בטל את כל אבל 1 כף. שמן מפן.
מוסיפים בצל, שום ופלפל פעמון למחבת ומבשלים עד מתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים עגבניות, מרק, תבלין מפרץ ישן ומלח; מביאים תערובת לרתיחה.
מכסים ומעבירים מחבת לתנור. מבשלים עד האורז הוא מכרז, 15 עד 20 דקות. לחשוף, להניח שרימפס על אורז, לכסות מחדש, ולהמשיך לאפות עד שרימפס הם אטומים, עוד 5 עד 7 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.