שרימפס ובוק צ'וי מוקפצים עם זנגביל וכוסברה
שרימפס ובוק צ'וי מוקפץ עם ג' ינג'ר וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. וזה טוב. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה. תניח בצד.
מפזרים שרימפס עם פלפל אדום; מעיל עם תרסיס בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר שרימפס מהמחבת, ולשמור חם.
הוסף בוק צ ' וי, בצל, ואפונה שלג. לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שרימפס ותערובת רוטב סויה שמורה; מבשלים 1 1/2 דקות או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.