שרימפס וסלט אפונה שלג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס וסלט אפונה שלג יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, אפונה שלג, צנוניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס וסלט אפונה שלג, סלט שרימפס שומשום ג'ינג'ר עם אפונה שלג, ו סלט שרימפס אסיאתי עם אפונה שלג, Jicaman ופלפלים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים עם סל קיטור לרתיחה.
שים את אפונה שלג בסל, לכסות ולבשל במשך 2 דקות.
הסר את הסל ולהעביר את אפונה שלג לקערה של מי קרח להתקרר.
מוסיפים את החסילון ישירות לסיר המים וחוזרים לרתיחה; מבשלים 2 דקות.
לנקז, ולאחר מכן לצלול את השרימפס לתוך קערה של מי קרח להתקרר.
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו.
חותכים את אפונה שלג באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ', משליך את הקצוות. בקערה גדולה, לזרוק את השרימפס, אפונה שלג, צנוניות בצל ירוק.
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ, הן שמנים,זנגביל 1/2 מלח כפית. לזרוק עם סלט ממש לפני ההגשה; למעלה עם זרעי שומשום.