קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס וסלט אפונה שלג

שרימפס וסלט אפונה שלג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס וסלט אפונה שלג יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, אפונה שלג, צנוניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס וסלט אפונה שלג, סלט שרימפס שומשום ג'ינג'ר עם אפונה שלג, ו סלט שרימפס אסיאתי עם אפונה שלג, Jicaman ופלפלים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים עם סל קיטור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את אפונה שלג בסל, לכסות ולבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הסל ולהעביר את אפונה שלג לקערה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולטפוח יבש.
5
מוסיפים את החסילון ישירות לסיר המים וחוזרים לרתיחה; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז, ולאחר מכן לצלול את השרימפס לתוך קערה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
7
לנקז ולטפוח יבש.
8
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים את אפונה שלג באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ', משליך את הקצוות. בקערה גדולה, לזרוק את השרימפס, אפונה שלג, צנוניות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ, הן שמנים,זנגביל 1/2 מלח כפית. לזרוק עם סלט ממש לפני ההגשה; למעלה עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
11
צילום: לארה רובי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו