שרימפס וארטישוק פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, בזיליקום פסטו, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס כרוב פסטה ארטישוק, שרימפס & סלט פסטה מחיטה מלאה ארטישוק, ו שרימפס קלוי שום עם פסטה ארטישוק תרד.
הוראות
1
מרתיחים את הפסטה:
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
מחממים סיר גדול של מים מלוחים (4 ליטרים של מים, 2 כפות מלח) על חום גבוה עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
תוסיף את הפסטה. לבשל חשופה על חום גבוה עם רתיחה נמרצת עד אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), על 10 דקות או מה חבילת הפסטה שלך אומר מתאים אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
שמור קצת פסטה בישול נוזלי, לנקז פסטה. לאחר ביצוע הפסטה, ולפני ניקוז הפסטה, לגרוף כוס אחת של פסטה בישול נוזל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
לזרוק את הפסטה עם פסטו ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מטגנים את השרימפס ושום:
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את השום והשרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה, עד השרימפס הוא ורוד אבל לא מבושל לגמרי דרך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
מוסיפים את האפונה והארטישוקים, מנמיכים את החום למדיום, מכסים ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים בצל ירוק, פטרוזיליה, פסטה:
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה, מפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
13
מוסיפים את הפסטה ושליש מכוס של מי הבישול השמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
לזרוק מעיל באופן שווה.
15
הוסף עוד מי בישול אם הפסטה עדיין קצת יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב