קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס ופסטה שעועית שחורה

שרימפס ופסטה שעועית שחורה
שרימפס שעועית שחורה פסטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, כוסברה, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: שרימפס ברוטב שעועית שחורה, סלט שרימפס שעועית שחורה, ו שרימפס שעועית שחורה צ'ילי.

הוראות

1
לבשל ספגטי לפי ההוראות. בינתיים, חום 2 כף. רוטב במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. מערבבים שרימפס, שעועית ופלפל מרוסק; לכסות. לבשל 5 עד 8 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מסננים ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
4
מוסיפים לתערובת שרימפס עם רוטב שנותר, גבינה וכוסברה; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה