קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר

שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1446 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, מלאי שרימפס, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צדפות Littleneck עם לינגוויצה, צדפות Littleneck עם נקניק, ו צדפות Littleneck עם תפוחי אדמה חדשים בצל אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל לפי הטעם והטעם במשך 1-2 דקות בכל צד עד שכמעט בישל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, תפוחים וקארי ומבשלים עד רך. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,לשימור,
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי. להפחית את החום בינוני, לטאטא את הקרם, חלב קוקוס וסוכר חום ומבשלים עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומבשלים עד שהצדפות נפתחות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
תחמם את מכשיר הוופל הבלגי שלך.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, רצוי לא דביקה, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
10
מוסיפים את אורז הבר ומערבבים רק עד התערובת משולבת היטב, מתבלים היטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לנצח יחד את החלב, חלב חמאה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים ומערבבים יחד עם המקצף עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת אורז בר. חמאה קלה רשתות של וופל ברזל, במידת הצורך. כפית החוצה 1 כוס הבלילה על הברזל החם. הבלילה תהיה עבה כך להפיץ עם מרית מתכת. סגור את המכסה ואופה עד הוופל הוא זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הסר מן הברזל לחתוך לרבעים.
13
מחממים את הסוכר החום והדבש בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שהסוכר נמס והוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את המנגו ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהמנגו רך ומקורמל.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
15
מניחים במעבד מזון ומעבדים עד חלקה, להסיר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מניחים חמאה במעבד מזון ומוסיפים מחית מנגו ומעבדים עד לקבלת חלקה. מקפלים בכוסברה, לגרד לתוך ramekin בינוני ומקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
להרכיב: מצקת את הרוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מניחים 3 שרימפס ו 4 צדפות בכל קערה. למעלה עם 2 רבעי ופל ו מנה של חמאת מנגו מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
מפזרים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

3(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1גדולגזר, קלוף וקצוץ גסגזר, קלוף וקצוץ גס11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3(חוֹרֶף)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בר מבושלאורז בר מבושל2(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברה, קרקעזרעי כוסברה, קרקע2(יכול להיות או להרחיק)זרעי כמון, קרקעזרעי כמון, קרקע2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר, קרקעזרעי שומר, קרקע2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1תפוח סבתא סמית', קלופים, cored וקצוץ גסתפוח סבתא סמית', קלופים, cored וקצוץ גס11 קילו קישואים,הל קרקעהל קרקע2(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר14צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף1גדולמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גסמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי12largesשרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי שרימפסמלאי שרימפס2(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום2מקלותחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.