אם יש לכם שאלוט, שרימפס, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב שמנת פרמזן שום, שרימפס וניוקי עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו שרימפס מטוגן בפירורי לחם עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מסננת משובחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן ומבשלים שום ושאלות עד שקוף, על 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין, ולהוסיף פטרוזיליה, בזיליקום טימין ולתת את הנוזל להפחית בחצי. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את הירידה לסיר נקי ולהוסיף את הקרם. על אש נמוכה, לתת את הרוטב להפחית לעובי בינוני. למחבת הריקה עכשיו, להוסיף 2 כפות שמן זית, צדפות מטוגנות, לבשל עד אטום ולהסיר מגש השירות במקום חם. לאחר מכן השתמש באותו מחבת לטגן שרימפס רק עד ורוד, ולהסיר את מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים רוטב שמנת למחבת לטגן כדי לזרוק את הפסטה מנוקזת או אורז עם רוטב שמנת ופירות ים, בהזמנת כמה צדפות וחסילון לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים גבינה, כמו לקשט. מסדרים שרימפס וצדפות למעלה ומקשטים עם גבעולים בזיליקום.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.