קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום

שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום
אם יש לכם שאלוט, שרימפס, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב שמנת פרמזן שום, שרימפס וניוקי עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו שרימפס מטוגן בפירורי לחם עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסננת משובחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן ומבשלים שום ושאלות עד שקוף, על 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין, ולהוסיף פטרוזיליה, בזיליקום טימין ולתת את הנוזל להפחית בחצי. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את הירידה לסיר נקי ולהוסיף את הקרם. על אש נמוכה, לתת את הרוטב להפחית לעובי בינוני. למחבת הריקה עכשיו, להוסיף 2 כפות שמן זית, צדפות מטוגנות, לבשל עד אטום ולהסיר מגש השירות במקום חם. לאחר מכן השתמש באותו מחבת לטגן שרימפס רק עד ורוד, ולהסיר את מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים רוטב שמנת למחבת לטגן כדי לזרוק את הפסטה מנוקזת או אורז עם רוטב שמנת ופירות ים, בהזמנת כמה צדפות וחסילון לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים גבינה, כמו לקשט. מסדרים שרימפס וצדפות למעלה ומקשטים עם גבעולים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות