קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס כפרי נמוך ודגנים עם עגבניות מבושלות

שרימפס כפרי נמוך ודגנים עם עגבניות מבושלות
שרימפס כפרי נמוך ודגנים עם עגבניות מבושלות עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, חמאה, מלח גס כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו חסילונים & גריסים כפריים נמוכים, שרימפס וגרגרי שיבולת שועל, ו שרימפס מתובל נמוך הארץ וגריסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות מים, חלב, 1 כפית מלח ופלפל לטעום את שיבולת שועל לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף את שיבולת השועל. להפחית את החום לרתוח ולבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד התערובת חלקה ועבה ונופל בקלות מן הכף, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לקראת סוף זמן הבישול עבור גריסים, במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 45 עד 60 שניות. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם ועלי המפרץ. מתבלים עם פלפל קאיין. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מעובה מעט, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
הגבר את החום מתחת לעגבניות לגובה בינוני והוסף את השרימפס. מבשלים עד השרימפס הם ורודים ומוצקים, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל. כאשר גריסים התעבו, מערבבים את הגבינה והחמאה. כדי לשרת, מניחים כפית גדושה של גריסים על כל צלחת. למעלה עם שרימפס ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מקשטים עם פרמזן נוסף-רג ' יאנו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.