שרימפס מוקפץ איטלקי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, שרימפס מערבבים פריזר חבילה, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ.
הוראות
לבשל ולנקז לינגוויני לפי הוראות החבילה; להתחמם.
מערבבים רוטב, קליפת לימון ושום; להפריש.
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס; מוקפץ על 2 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
תרסיס מחבת עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים ברוקולי וסקווש; מוקפץ 1 דקה.
הוסף מים. מכסים ומבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז (להוסיף מים במידת הצורך כדי למנוע דבק).
מערבבים בתערובת ההלבשה; מבשלים 30 שניות. מערבבים עגבניות, זיתים, בזיליקום, שרימפס ולינגוויני; מוקפץ עד חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.