שרימפס מוקפצים ופסטה
שרימפס מוקפצים ופסטאן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרימפס, בצל, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספידי מוקפץ שרימפס ופסטה, שרימפס מוקפץ, ו שרימפס מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך.
בצל מטוגן ושום בשמן במחבת גדולה עד רך. מערבבים עגבניות 4 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים פטרוזיליה, זיתים ומיץ לימון; מבשלים רק עד מחומם היטב.
מגישים מעל לינגוויני; מפזרים גבינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.