שרימפס מוקפצים ופסטאן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרימפס, בצל, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספידי מוקפץ שרימפס ופסטה, שרימפס מוקפץ, ו שרימפס מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
בצל מטוגן ושום בשמן במחבת גדולה עד רך. מערבבים עגבניות 4 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שרימפס, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים פטרוזיליה, זיתים ומיץ לימון; מבשלים רק עד מחומם היטב.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.