שרימפס מלח ופלפל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס מלח ופלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 3291 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 322 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. אם יש לך זנגביל, קמח, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בווק גדול מחממים את השמן לגובה בינוני עד 370 מעלות צלזיוס.
בינתיים, עונה 2 כוסות קמח עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לדלות את השרימפס בקמח מתובל.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הנותרים 4 כוסות קמח עם חלמוני ביצה ומי סודה. החזק את השרימפס בזנבם לטבול אותם לתוך הבלילה.
עבודה בקבוצות, מטגנים את השרימפס בשמן החם, הופכים אותם פעם אחת, עד שהם זהובים חום, על 3 דקות לכל אצווה.
הסר את השרימפס מהשמן ולנקז אותם על מגבות נייר. בעוד הם עדיין חמים, מפזרים את השרימפס בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
תעביר את השרימפס למגש הגשה.
כאשר שרימפס מבושלים, בזהירות לשפוך את כל אבל 1/2 כוס השמן.
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק חלפיניו ומטגנים עד פריך. כפית את התיבול על השרימפס ומגישים מיד בליווי פלחי לימון.