שרימפס ממולאים Mirliton
שרימפס ממולא Mirliton דורש כ 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פירורי לחם, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו שרימפס ממולאים Mirliton, סלט מירליטון, ו תבשיל מירליטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה ולהוסיף על 1/2 כפית של תיבול Cajun.
מוסיפים את mirliton, מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות עד שהוא עקביות של תפוח אדמה רך.
לנקז את מירליטון. שים סכין בקמט, לחתוך את mirliton במחצית לאורכו. לגרוף את עיסת, עוזב לפחות 1/4 אינץ ' בכל רחבי. תניח בצד את העיסה. הפוך כדי לתת להם לנקז mirliton.
במחבת מעל חום בינוני להמיס חמאה ולהוסיף ירקות קצוצים עד רך; על 5 עד 10 דקות. קוצצים את עיסת mirliton ולהוסיף למחבת.
להוסיף 1/2 הנותרים כפית של תיבול Cajun והשרימפס ומערבבים לשלב. מערבבים את פירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים mirliton חצאים לתוך צלחת תבשיל. סקופ תערובת שרימפס לתוך קונכיות mirliton ואופים במשך 30 דקות.