שרימפס מרק תירס
צ'אודר שרימפס תירס נטול גלוטן, ו pescatarian מרק. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מרק שרימפס תירס, שרימפס ומרק תירס, ו שרימפס ומרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מעל חום בינוני-גבוה, להמס חמאה עד שזה רק מתחיל לבעבע. עכשיו לזרוק את הבצל הירוק הקצוץ ולהמשיך לבשל בחום בינוני גבוה עד הבצל הירוק הם נבלו.
מוסיפים את שתי החבילות של גבינת שמנת, מתמזגים עם כף עץ עד שגבינת השמנת נמסה לחלוטין. עכשיו תתמזג בתיבול פירות הים.
יוצקים מלאי שרימפס לתוך תערובת גבינת שמנת, מתמזגים יחד עם מקציף תיל עד חלקה. ערבב את החצי-חצי המחומם. אפשר לתערובת להתבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד שיש קיטור עולה מן הסיר.
מוסיף את תפוחי האדמה לקוביות, שמירה על החום על בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם, ומאפשרים לתפוחי האדמה לבשל 25 דקות. או עד מזלג מכרז.
לאחר שתפוחי האדמה רכים, מוסיפים את השרימפס המאודה( ראה קצה); מערבבים.
מוסיפים תירס סחוט וקרם של מרק תפוחי אדמה; מערבבים עד מעורבב. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות., ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כך מרק לא צורב.