קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שרימפס מתובל מרק אטריות קוקוס עם פטריות שיטאקי

שרימפס מתובל מרק אטריות קוקוס עם פטריות שיטאקי
שרימפס מתובל מרק אטריות קוקוס עם פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 758 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שיני שום, שיני שום, סיד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק אטריות מתובל עם שרימפס וחלב קוקוס, מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד, ו קוקוס Laksa עם שרימפס (קוקוס-קארי מרק אטריות עם שרימפס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בבלנדר. תהליך עד צורות הדבק. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
העברה לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חום 2 כפות שמן בוטנים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים צדפי שרימפס ומבשלים עד ורוד, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מוסיפים ממרח תבלין וחצי בצל; מטוגנים עד יבש, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים רוטב דגים וסוכר; מערבבים עד הנוזל הוא מתקתק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חלב קוקוס, מרק, וגבעולי פטריות. מביאים רק לרתיחה, ואז להפחית בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 30 דקות. מסננים מרק לסיר גדול, לחיצה על מוצקים במסננת. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
בינתיים, מניחים אטריות אורז בקערה עמידה בחום גדול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים מים רותחים מעל כדי לכסות אטריות; לתת לעמוד לפחות 20 דקות כדי לרכך, ערבוב מדי פעם (אטריות יכול לעמוד במים עד 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
חום שנותר 1 כף שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים בצל ושום הנותרים; מטוגנים עד חום, ערבוב לעתים קרובות, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיפים שמן שומשום, ואז פורסים פטריות. לטגן עד פטריות רכות, על 4 דקות. תביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
11
מוסיפים תערובת פטריות, שרימפס, בוטנים, ומיץ ליים למרק. מבשלים עד שרימפס אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום מולבןשום מולבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
12
מסננים אטריות; לחלק בין 6 קערות. מרק מצקת על אטריות, מתחלק שווה בשווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
13
מפזרים מרק עם בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
14
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

1קטן1/2 כדי צ'ילה אדום יבש כולו (כגון צ' ילה דה árbol)1/2 כדי צ'ילה אדום יבש כולו (כגון צ' ילה דה árbol)1גבינת פרמזן מגוררתסוכר דקלים קצוץ או סוכר חום כההסוכר דקלים קצוץ או סוכר חום כהה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב דגים (כגון nam pla או nuoc nam)רוטב דגים (כגון nam pla או nuoc nam)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ינג'ר טרי קצוץ גסג'ינג'ר טרי קצוץ גס4שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק3עלי ליים כפירעלי ליים כפיר1גבעול עשב לימון טרי, עלים חיצוניים קשוחים הוסרו, 4 אינץ ' של קצה עבה פרוס דקגבעול עשב לימון טרי, עלים חיצוניים קשוחים הוסרו, 4 אינץ ' של קצה עבה פרוס דק1ליים, לחתוך 6 פלחיליים, לחתוך 6 פלחי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן בוטנים, מחולקשמן בוטנים, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים ללא עור, קלויים, קצוץ גסבוטנים ללא עור, קלויים, קצוץ גס1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, חצוי דרך הליבה, פרוס דק, מחולקבצל אדום, חצוי דרך הליבה, פרוס דק, מחולק255פלפל האבנרואטריות אורז שטוחות מיובשותאטריות אורז שטוחות מיובשות1גבינת פרמזן מגוררתשמן שומשום קלוי (כגון אסיה)שמן שומשום קלוי (כגון אסיה)283פלפל האבנרופטריות שיטאקה, נבעו, גבעולים שמורות, כובעים פרוסיםפטריות שיטאקה, נבעו, גבעולים שמורות, כובעים פרוסים24largesשרימפס לא מבושל, קלופים, מקולפים, חתוכים לחצי לאורכו, קונכיות שמורותשרימפס לא מבושל, קלופים, מקולפים, חתוכים לחצי לאורכו, קונכיות שמורות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשומר חלב קוקוס לא ממותקמשומר חלב קוקוס לא ממותק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים3קרום: פירורי קרקר גרהםגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.