קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה

שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה
זקוק לארוחה ללא גלוטן ? שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 249 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, מיץ לימון, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס סקמפי בציפוי פילה מיניון , בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , ושרימפס 2 דרכים: שרימפס בגריל ברוטב סויה עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש .

הוראות

1
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; לשפשף עם שמן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך שעה או עד לריכוך. מצננים מעט; חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערה גדולה, מועכים את העיסה עם השמנת החמוצה, השמנת הכבדה, השום, הפטרוזיליה, החזרת והמלח עד לתערובת אחידה. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
במחבת גדולה מטגנים שום בשמן במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף שרימפס; מבשלים שרימפס במשך דקה אחת מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, מיץ הלימון, היין או המרק והמלח; מבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהשרימפס הופכים לורודים. למעלה כל תפוח אדמה עם שרימפס; לטפטף נטיפי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
טום אדי טנץ-סוביניון בלאן
טום אדי טנץ-סוביניון בלאן
רמזים לאיכויות מרלבורו סוביניון קלאסיות משלימות מאפיינים מורכבים אחרים של אשכולית, אגס לבן, דשא ירוק ודומדמניות. הארומטיות העזה של היין מחוזקת בחיך עם מינרליות עדינה וחמיצות מעוררת תאבון. הגימור המרוכז הוא פריך, נקי ועמיד לאורך זמן. פרופיל הטעימה של היין תואם בצורה מושלמת למגוון מאכלים (כמו צדפות טריות!) אך נהנה ממנו בקלות ביום קיץ חם. לחיים!