שרימפס פו'בוי
אם יש לכם עגבניה, פלפל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, ו משאית שרימפס הוואי מיוחד (שום לימון חמאה שרימפס) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה רדודה או בצלחת. מקציפים קלות את הביצה בקערה קטנה.
יוצקים שמן לעומק של כ 1 אינץ ' במחבת עמוקה, מחבת סאוט, או תנור הולנדי.
מניחים מעל חום בינוני גבוה.
שימוש ביד אחת כדי להתמודד עם האוכל, לדלות את השרימפס דרך הביצה, רועד את כל תוספת. ואז לדלות אותם דרך תערובת הקמח.
כאשר השמן מגיע 365, להוסיף את השרימפס, באמצעות כפית מחוררת מתכת, ומטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 1 1/2 דקות בכל צד. אל תצטופפו במחבת. כפי שהם נעשים, להעביר את השרימפס מגבות נייר לניקוז.
לפצל את הלחם הצרפתי לאורך ולהפיץ את התחתית עם רוטב mayonaise או remoulade, ואז בשורה אותם עם חסה ועגבניות.
כאשר כל השרימפס כבר מטוגן, להוסיף אותם לכריכים ומגישים מיד.