שרימפס צרפתית דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 556 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 541 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פטרוזיליה, שרימפס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. נסו שרימפס צרפתית, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
פרפר את השרימפס: חותכים עמוק לאורך הקצה המעוקל החיצוני, ואז מתפשטים כמו ספר. טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
הקציפו בקערה את הביצים עם 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל וכף 1 פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים כ-1/8 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את הקמח בקערה רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את השרימפס בקמח, טובלים בתערובת הביצים ומוסיפים למחבת בצד החתוך כלפי מטה; מטגנים, הופכים, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
יוצקים את כל השמן מהמחבת ומנגבים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את המרק, היין ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט, 4 דקות. דוחפים את העגבניות לצד אחד; מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. מערבבים פנימה את השרימפס ואת 1 כף הפטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בינתיים מכניסים את התרד לקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון ומנקבים את הפלסטיק; מיקרוגל עד נבול, 3 עד 5 דקות. מחלקים את תערובת התרד והשרימפס בין הצלחות ומעליהם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-150 דולר לבקבוק.
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.