שרימפס קוקוס עם חזרת מנגו
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, שרימפס קוקוס עם חזרת מנגו עשוי להיות אדיר ללא חלב ופסקאטריאן מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם סריראצ'ה, בירה לאגר, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס קוקוס עם סלסת מנגו, טאקו שרימפס קוקוס עם סלסת מנגו, ו שרימפס קוקוס עם רוטב מנגו לוהט.
הוראות
ללחם: בקערה קטנה מערבבים את הפנקו והקוקוס ומחזיקים בטמפרטורת החדר עד ללחם. לרוטב: בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, מבשלים את המנגו עם 1/4 כוס מים קרים והסוכר עד שהמנגו התחיל להתפרק, תוך ערבוב לאורך כל הדרך. זה אמור לקחת 10 עד 12 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסריראצ ' ה וממשיכים לבשל 5 דקות.
מסירים מהאש ומחית במעבד מזון או בבלנדר. לאחר מכן מוסיפים את חזרת.
לבלילה: בקערת ערבוב בינונית מערבבים בעזרת מטרפה את הלגר, הקמח, אבקת האפייה, תבלין הקג ' ון וחלמון הביצה; הבלילה צריכה להיות סמיכה כמו עקביות בלילת הפנקייק. אם יש צורך בקמח או בנוזל נוסף, הוסיפו והקציפו שוב והחזיקו קר עד ללחם.
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל -325 מעלות. מתבלים את הקמח במלח ופלפל. מצפים קלות את השרימפס, למעט הזנבות, בקמח המתובל, ואז טובלים בבלילת הבירה. מצפים באופן שווה בלחם הקוקוס, וחוזרים על התהליך עד שכל השרימפס התלבשו.
מניחים בזהירות את השרימפס בטיגון ומבשלים עד להזהבה. חזור על התהליך עד שכל השרימפס מבושל.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יקב שבע הגבעות סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב שבע גבעות סוביניון בלאן]()
יקב שבע גבעות סוביניון בלאן
זה סוביניון בלאן הוא טעים להפליא עם פירות בהירים ומאפיינים עשב ירוק, עדיין יש עושר בסיסי וכתוצאה מכך יין של גוף בינוני וחומר.זהו אפריטיף מענג וישתלב היטב עם פירות ים וסלטים.