שרימפס של אלתר עם אננס על נאן
המתכון השרימפס של אלתר עם אננס על נאן יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירקות התינוק, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו חסילוני נאן צ'ילה ליים עוטפת, פיצת שרימפס פסטו כפולה Naan, ו שום נאן, איך לעשות שום נאן על תנור למעלה ותנור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הקמח עם אבקת אפייה, סוכר ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה, מים, חלב, יוגורט ושמן. מערבבים את הנוזל לתוך תערובת הקמח עם כף עץ.
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות ללוש בקצרה עד חלקה. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות ולעצב כל חתיכה לדיסק סגלגל. לעטוף כל דיסק בצק בניילון נצמד ומקרר עד צונן, כ 4 שעות או לילה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כף של frache קרם, 1 כף של מיץ לימון, 1 כף של שמיר קצוץ ואת חזרת ומיונז. מקפלים באננס. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
מניחים אבן פיצה גדולה בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 500 לפחות 40 דקות. בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/4 כוס frache קרם עם 1/2 כף הנותרים של שמיר קצוץ ו 1/2 כף של מיץ סיד.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק לאליפסה 9-by-7-אינץ'. הגדר את אליפסות על אבן פיצה ואופים במשך כ 3 1/2 דקות, או רק עד הזהב ונפח.
בינתיים, בקערה, לטאטא את השמן עם 1 כפית הנותרים של מיץ לימון ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הירוקים וזורקים למעיל.
הגדר naan חם על כל אחד 4 צלחות העליון עם הירוקים. כסו את הנאנים עם האננס, חצי מקרם השמיר והשרימפס. כפית את השמנת שמיר הנותרים על גבי ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.