שרלוט דלעת
דלעת שרלוט עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר טחון, תבלין פאי דלעת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת שרלוט , אגס שרלוט ושרלוט תפוזים .
הוראות
פיצול ליידיפינגר; מסדרים בתחתית וזקוף סביב הצדדים של 9 אינץ' לא משומן. תבנית קפיצית, לקצץ לפי הצורך. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מקציפים 1-3/4 כוסות שמנת קצפת ו-2 כפות סוכר קונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. הניחו 1/2 כוס בצד. מקפלים את יתרת הקצפת לתערובת גבינת השמנת.
מערבבים בקערה את החלב, תערובות הפודינג והתבלינים; מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה.
הוסף דלעת; להכות דקה אחת יותר. מקפלים פנימה קצפת שמורה.
יוצקים מעל שכבת גבינת שמנת. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
ממש לפני ההגשה מקציפים את יתרת השמנת והסוכר של הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. כף על שכבת דלעת.
הסר את דפנות המחבת. מקררים שאריות.