שרלוטות תפוחים חמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Charlottes תפוח חם. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לך קינמון, חמאה, לחם דקים כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Charlottes תפוחים בודדים, חריצי משמש ותפוחים, ו Mincemeat Charlottes (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 מקל של החמאה בתבשיל גדול.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב עד זהב חיוור אבל מגורען, על 5 דקות.
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד מבעבע.
מוסיף את הקינמון ומבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים נשברים, כ 40 דקות. להתחיל לערבב בעדינות מתחתית התבשיל ולבשל עד התערובת היא קרמל קל, על 10 דקות יותר.
להמיס את 3 מקלות הנותרים של חמאה בסיר בינוני; לרפרף את הקצף.
יוצקים את החמאה המומסת לתוך קערה קטנה, משאירים כל מוצקי חלב מאחור.
מברשת עשרה ramekins 4 אינץ עם חמאה מומסת.
באמצעות חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ', חותמת 10 דיסקים מ 10 של פרוסות הלחם; להשליך את הקישוטים.
מברשת את הדיסקים משני הצדדים עם חמאה מומסת ולהגדיר אותם ramekins.
הסר את הקרום מן פרוסות הלחם הנותרות.
מברשת את הפרוסות משני הצדדים עם חמאה מומסת לחתוך כל פרוסה לתוך 3 מלבנים שווים.
לעמוד 10 של מלבני הלחם בתוך השפה של כל ramekin, חופפים אותם מעט. כפית 2/3 כוס של תערובת התפוח לתוך כל ramekin להחליק את פני השטח. בזהירות לקפל את הלחם על המילוי, לחיצה קלה כדי לצרף את המילוי. מכסים את ramekins עם נייר ואופים במשך 1 שעה, או עד הלחם הוא מעט השחמה ואת המילוי מבעבע.
הסר את נייר הכסף ואופה במשך 10 דקות יותר, או עד הלחם הוא השחמה פריך.
להחליק על כפפת תנור unmold את charlottes 1 בכל פעם על ידי הפיכת אותם על הכפפה ולאחר מכן הגדרת אותם בצד ימין על צלחות קינוח.
בואו מגניב במשך 15 דקות. מניחים כף גלידה למעלה ומגישים מיד.