קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרלוטות תפוחים חמות

שרלוטות תפוחים חמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Charlottes תפוח חם. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לך קינמון, חמאה, לחם דקים כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Charlottes תפוחים בודדים, חריצי משמש ותפוחים, ו Mincemeat Charlottes (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 מקל של החמאה בתבשיל גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב עד זהב חיוור אבל מגורען, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הקינמון ומבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים נשברים, כ 40 דקות. להתחיל לערבב בעדינות מתחתית התבשיל ולבשל עד התערובת היא קרמל קל, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מעביר למגש כדי להתקרר.
6
מחממים התנור ל 35
7
להמיס את 3 מקלות הנותרים של חמאה בסיר בינוני; לרפרף את הקצף.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את החמאה המומסת לתוך קערה קטנה, משאירים כל מוצקי חלב מאחור.
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת עשרה ramekins 4 אינץ עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
10
באמצעות חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ', חותמת 10 דיסקים מ 10 של פרוסות הלחם; להשליך את הקישוטים.
מרכיבים שתצטרך
11
מברשת את הדיסקים משני הצדדים עם חמאה מומסת ולהגדיר אותם ramekins.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר את הקרום מן פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
13
מברשת את הפרוסות משני הצדדים עם חמאה מומסת לחתוך כל פרוסה לתוך 3 מלבנים שווים.
מרכיבים שתצטרך
14
לעמוד 10 של מלבני הלחם בתוך השפה של כל ramekin, חופפים אותם מעט. כפית 2/3 כוס של תערובת התפוח לתוך כל ramekin להחליק את פני השטח. בזהירות לקפל את הלחם על המילוי, לחיצה קלה כדי לצרף את המילוי. מכסים את ramekins עם נייר ואופים במשך 1 שעה, או עד הלחם הוא מעט השחמה ואת המילוי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר את נייר הכסף ואופה במשך 10 דקות יותר, או עד הלחם הוא השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
16
להחליק על כפפת תנור unmold את charlottes 1 בכל פעם על ידי הפיכת אותם על הכפפה ולאחר מכן הגדרת אותם בצד ימין על צלחות קינוח.
17
בואו מגניב במשך 15 דקות. מניחים כף גלידה למעלה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך