תאנים עם פרושוטו ופרמזן
גשו לסופר וקנו פרושוטו די פארמה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, חתיכות אגוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: ופלים פרמזן עם פרושוטו ותאנים, תאנים טריות עם צ'יפס פרושוטו ופרמזן, ו תאנים עם פרושוטו.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. לבשל, מכוסה, על אש נמוכה 25 דקות או עד תאנים הם שמנמן ו מרוכך.
הסר מהחום; תן תאנים להשרות לפחות 1 שעה או לילה.*
הסר תאנים מיין עם כפית מחוררת; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
חותכים x דרך החלק התחתון של כל תאנה. פתח בעדינות את תחתית התאנה, והנח חתיכת אגוז וחתיכת גבינה בפתיחה. בעדינות לדחוף בחזרה יחד; מקום לחתוך בצד למטה. לעטוף פרוסה של פרושוטו סביב איור כך העליון עדיין מראה. קו מגש הגשה עם עלי תאנה טריים, אם זמין; מניחים תאנים על עלים, ומגישים.
* תאנים הם הטובים ביותר אם במרינדה 1 עד 2 ימים קדימה.
מניחים במיכל אטום היטב, ומקררים.