תבלין סלק קלוי
תבלין סלק קלוי קלוי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא חומץ יין, שורש חזרת, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו תבלין סלק קלוי, תבלין קלוי ותפוח, ו סלק קלוי וסלט בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. עבור פירה עגבניות, חצי את העגבניות ומניחים אותם, צד העור למטה, על תבנית אפייה.
מפזרים מלח, שום ושמן זית. צלי במשך 1 שעה על המדף התחתון של התנור, ולאחר מכן להסיר. לחץ דרך מסננת או לעבור דרך טחנת מזון כדי להסיר את עורות וזרעים – אתה בסופו של דבר עם כ 1 1/4 כוסות של פירה בטעם אינטנסיבי.
בינתיים, לשים את הסלק לתוך צלחת אפייה טפטוף עם קצת שמן זית. צלי, מעל העגבניות, במשך 1 עד 1 1/2 שעות (יותר אם יש צורך), עד העורות שלפוחיות, מושחרים, משוחרר.
בואו להתקרר קצת לפני קילוף. אתה תמצא את העורות יחליקו בקלות. Grate גס סלק (מעבד מזון עושה את העבודה הזאת קלה).
שים את הסוכר, vinegars, בצל, חזרת לתוך סיר גדול; להביא לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את פירה עגבניות ומבשלים עוד כמה דקות. לבסוף, מוסיפים את הסלק המגורד ומבשלים כ -10 דקות, עד מעובה.
העברה לצנצנות מעוקרות ולאטום עם מכסים חסיני חומץ (ראה עמ ' 21-22). השתמש בתוך שנה 1. להכניס למקרר פעם נפתח.
קל להכתים שורש חזרת. רק לגרר מספיק שורש טרי כדי למלא צנצנת ריבה, מפזרים 1 כפית מלח 1 כפית סוכר, למעלה עם חומץ סיידר, ולאטום עם מכסה. השתמש רטבים, תחבושות, מרקים, ומגישים עם רוסטביף.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The River Cottage Preserving Handbook by Pam Corbin.פאם קורבין מכינה שימורים מאז שהיא זוכרת את עצמה, ובמשך יותר מעשרים שנה התשוקה שלה הייתה העסק שלה. פאם ובעלה, יו, עברו לדבון, שם הם קנו חוות חזירים ישנה והפכו אותה למפעל קטן לריבה. תוך שימוש במרכיבים בריאים ועונתיים, המוצרים שלהם הפכו במהרה למועדפים מוצקים עם אוהבי ריבה בכל רחבי העולם. פאם תלתה את כף העץ המקצועית שלה, אך ממשיכה "לנגן" בבית. היא גם עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם צוות הקוטג ' של הנהר, מכינה מטעמים עונתיים באמצעות פירות, ירקות, עשבי תיבול ופרחים מהגינה שלה, ומהשדות והשיחים.