תבשיל אורז בר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . אם יש לך אורז חום, מים, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל אורז בר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו כרוב ותבשיל אורז בר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יש לשטוף את האורז החום והפראי; לשפוך לתוך תבשיל 2 ליטר. לאורז להוסיף פלפל אדום, פלפל ירוק, קישואים, גזר וסלרי. מערבבים באבקת שום, אבקת בצל, מרק ירקות ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
פלפל ירוק
פלפל אדום
אבקת שום
אבקת בצל
מרגרינה
אורז בר
קישואים
גזר
סלרי
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
3
מערבבים היטב, יוצקים מים על תערובת, ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; לבדוק בשלב זה כדי לראות אם יותר מים יש להוסיף.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים במשך 30 עד 50 דקות יותר, או עד אורז מבושל. מערבבים היטב לפני ההגשה ומתבלים במלח ופלפל.