תבשיל אטריות הודו
תבשיל אטריות הודו הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1239 היו אומרים שזה פגע במקום. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלאי של הודו, פירורי לחם, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: תבשיל אטריות הודו, תבשיל אטריות הודו, ו תבשיל אטריות הודו.
הוראות
מחממים תנור, מרתיחים מים לפסטה: מחממים תנור ל-375 ° F. מתחילים לחמם 4 ליטרים של מים לפסטה.
מוסיפים 2 כפות מלח למים (1 כף לכל 2 ליטרים של מים).
לבשל שאלוט, להוסיף קמח: להמיס חמאה בסיר גדול, עבה תחתית (5 ליטר) על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט וסלרי ומבשלים עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מערבבים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב במשך כ 3 דקות.
מבשלים אטריות מוצק יותר מאל דנטה:
שים את האטריות במים הרותחים שחיממת. בצע את הוראות החבילה ולבשל את האטריות במשך 2 דקות פחות מהטווח שניתן על החבילה.
הפסטה צריכה להיות קצת יותר מוצקה מאל דנטה. אז, למשל, אם הוראות החבילה אומרים להביא לרתיחה ומבשלים 6 עד 10 דקות, מוסיפים את הפסטה למים החמים, להחזיר את המים לרתיחה ומבשלים אותו במשך 4 דקות. בעוד הפסטה היא בישול להמשיך עם המתכון.
התחל את הרוטב: לסיר עם חמאה, שאלוט, סלרי וקמח, להוסיף את הוורמוט היבש ולתת בועה לרגע. ואז מערבבים בחלב, שמנת, ומניה.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 עד 8 דקות.
לנקז ולשטוף את הפסטה: עד שהרוטב נעשה הפסטה תהיה מוכנה.
לנקז אותו ולשטוף אותו עם מים קרים כדי לעצור את הבישול.
מוסיפים גבינה, חרדל, הודו לרוטב:
מוסיפים את הגבינה המגורדת והחרדל לסיר. מערבבים עד הגבינה מותכת.
מוסיפים את העוף המבושל לסיר.
מוסיפים מלח לפי הטעם (תלוי אם אתה משתמש במלאי מלוח או לא, או חמאה מומלחת או לא, כי לא ניתן להוסיף מלח ככל כפית).
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים את הפסטה, מיץ לימון, מעבירים לתבשיל: עכשיו הגיע הזמן להוסיף את הפסטה המבושלת לסיר. אם האטריות נדבקו יחד, יש לשטוף אותם במסננת עם קצת מים כדי להפריד את האטריות אחד מהשני.
מוסיפים את האטריות לסיר עם תרנגול ההודו.
מערבבים במיץ לימון. להתאים תבלינים לטעמך.
להעביר את התערובת לתבשיל חמאה 3 ליטר.
עם panko ו טפטוף 1 כף חמאה מומסת מעל.
אופים את התבשיל ב 191° במדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהוא מבעבע והחלק העליון הוא זהוב.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אם משתמשים.