תבשיל אנצ'ילדה III
תבשיל אנצ'ילדה III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם טורטיות תירס, מים, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של Allrecipes יש 787 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו תבשיל אנצ'ילדה, תבשיל אנצ'ילדה, ו Tex-Mex תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים את רוטב האנצ ' ילדה היבש על פי הוראות החבילה, מחליפים רוטב עגבניות עם רסק עגבניות ומים
במחבת גדולה, חום את הבשר הטחון עם מלח שום ואבקת בצל; לנקז שומן.
מערבבים שעועית מטוגנת ו 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה מוכן עם הבשר.
לטבול טורטיות תירס מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של תבשיל 3 ליטר ברוטב אנצ ' ילדה הנותרים. סדר טורטיות בצלחת. כפית במחצית תערובת הבשר, מכסה את הטורטיות.
מורחים חצי מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק על הבשר. מכסים עם טורטיות שכבה אחרת טבול ברוטב אנצ ' ילדה. כף הנותרים תערובת בשר העליון עם שכבה סופית של טורטיות טבול רוטב אנצ ' ילדה.
יוצקים כל רוטב שנותר על השכבות העליון עם גבינה נותרת.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.