קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל אנצ'ילדה עוף

תבשיל אנצ'ילדה עוף
תבשיל אנצ'ילדה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, ירכיים עוף, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: תבשיל אנצ'ילדה עוף, תבשיל אנצ'ילדה עוף, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר בשר מעצמות; לגרוס. להיפטר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים עוף בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
להוסיף 1 1/2 כפות כוסברה, תירס, הבא 5 מרכיבים (באמצעות פלפל שחור) עוף; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
להוסיף 1/2 בצל כוס; לטגן 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
להוסיף 3 שיני שום; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
12
מוסיפים תערובת בצל לתערובת עוף; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות בצל, הנותרים 3 שיני שום, מרק, סלסה, 1/4 כוס מים, ו jalapeo בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Dientes De AjoDientes De Ajo
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
14
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. בזהירות לשפוך תערובת לתוך בלנדר; להוסיף 2 כפות כוסברה. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
להוסיף 2 טורטיות; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
17
הסר טורטיות מחבת; חזור על הליך עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
חותכים טורטיות לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
19
מורחים 1/2 תערובת סלסה כוס בתחתית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. סדר 12 רבעי טורטייה על תערובת סלסה. כפית של תערובת עוף מעל טורטיות. חזור על שכבות, מסתיים עם טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
20
יוצקים את תערובת הסלסה הנותרת מעל טורטיות; מפזרים באופן שווה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Dientes De AjoDientes De Ajo
21
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד תוסס מעט השחמה. למעלה עם כוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.