תבשיל בטטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לרפרטואר שלך, תבשיל בטטה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 710 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לך סוכר חום, מרגרינה מופחתת שומן, מרשמלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 53%. מתכונים דומים: קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים בטטות בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מסירים מהאש, מסננים ומועכים.
מניחים פירה בטטה בקערה גדולה, ומשתמשים במיקסר חשמלי לתערובת עם המרגרינה, הסוכר החום, מיץ התפוזים והקינמון.
מורחים באופן שווה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם מרשמלו מיניאטורי.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לחימום, והמרשמלו תפוח וחום זהוב.