קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל בטטה מפוזר

תבשיל בטטה מפוזר
תבשיל בטטה מפוזר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 203 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי חצי, תמצית vanillan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בטטה מפוזר, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
מערבבים את חצי וחצי ואת 4 המרכיבים הבאים (חצי וחצי דרך ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף תפוח אדמה לתערובת ביצים; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים קמח וסוכר במעבד מזון; דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה צוננת; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מכסים ואופים ב 375 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות או עד ציפוי הוא השחמה ותפוחי האדמה מחוממים היטב.
מרכיבים שתצטרך