תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין
תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר מגורען, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין, תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין פקאן, ו פירה בטטה עם ציפוי מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב כדי ליצור streusel. תניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד רך מאוד.
מסננים היטב; מחית בקערה גדולה. מערבבים בכוס 1 streusel, סוכר מגורען, וניל, ביצה לבן, וחלב. כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול; העליון עם streusel שנותר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.