תבשיל בקר אפוי הוא מתכון ללא מוצרי חלב עם 8 מנות. תמורת 1.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -28 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 276 קלוריות . זה מתאים גם כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . לכו לחנות וקנו תבשיל בקר, בצל, טפיוקה מהירה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 81% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , תבשיל בקר וגינס, ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את העגבניות, המים, הטפיוקה, הסוכר, המלח והפלפל. ערבבו פנימה את שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טפיוקה.
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ או 3 ליטר. מכסים ואפים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך שעה ושלושה עד שעתיים או עד שהבשר והירקות רכים.